Over


Philip Peeters is afgestudeerd als master in communicatiewetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en volgde verschillende managementopleidingen aan Vlerick Business School en Antwerp Management School. Na zijn studies werkte hij in verkoop- en marketingfuncties voor verschillende bedrijven en organisaties (o.a. VAR, Roularta Media Group, Eismann, Luminus, Nederlandse Kamer van Koophandel voor Belux, Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing) .

Als beoefenaar van jiu-jitsu kwam hij op het idee van Randori training. De vriendschappelijke manier van sparren tijdens zijn sport inspireerde hem om deze methodiek ook toe te passen in trainingen voor bedrijven en organisaties.

Philip is ook algemeen directeur van Bizidee, een groeiplatform dat jaarlijkse de beste ondernemingsplannen bekroont. Via deze weg bouwt hij met veel passie mee aan een sterk ondernemend Vlaanderen. Als bestuurder van onderzoekscentrum Kind & Samenleving wil hij kinderen ruimte geven om te spelen en kind te zijn. Een thema dat hem als vader van 2 kinderen nauw aan het hart ligt.

Over